29 Oct
29Oct

Ovog puta Vam donosimo neke od naših najprodavanijih ruževa. U pitanju je brend Miss Rose koji je dostupan u 12 različitih nijansi.


Izbor pravog ruža može podići i najjednostavniju odjevnu kombinaciju te licu dati potrebnu svježinu, dok izbor pogrešnog ruža može znatno pokvariti taj dojam. Savjeti za izbor ruža za usne pomoći će vam da zablistate! Pročitajte u nastavku više. Prije nanošenja ruža jako je važno da vaše usne hidratizirate balzamom. Na taj će način usne biti nahranjene i ruž će izgledati bolje te biti postojaniji. Naše usne zaslužuju posebnu njegu te je poželjno s vremena na vrijeme priuštiti im dobar piling. Kada nanesete ruž na usne koje nisu tretirane proizvodima za eksfolijaciju, one će biti pune neravnina, a može se dogoditi i da se počnu ljuštiti, naročito na rubovima. Zato nabavite proizvod za piling usana i redovno ih tretiraje. Prilikom izbora ruža za usne bitno je poznavati ton i podton kože jer isti ruž neće jednako stajati onome ko ima svjetliju put i onome ko ima tamniju put. Ako ste od onih koji imaju svjetliju put za vas su prikladne boja vina, boja trule višnje, bež, svijetlo ružičasta i lagani tonovi smeđe.



Dok su za nešto tamniju kožu idealne tamno crvena, tamno smeđa i nježnija smeđa te ružičasta boje.


Kako bi vaše usne izgledale savršeno, vrlo je važno korištenje olovke za usne. Nude nijansa će vam pomoći kako biste istaknuli granice i vizualno povećali svoje usne, ili pak nijansom koja se u potpunosti slaže s nijansom vašeg ruža. Ruž nanosite u nekoliko tankih slojeva kako biste na kraju dobili ujednačenu i čistu boju na cijelim usnama. Ako pokušate pritisnuti ruž i iz prve nanijeti deblji sloj ruža, lako vam se može dogoditi da pređete liniju usana i izgledate kao da ste nanosili ruž bez ogledala, a to je posljednje što želite. U Izbor trgovinama imamo sve potrebne nijanse za različite tipove kože kako bi vaše usne izgledale savršeno i ove sezone.

Komentari
* E-mail neće biti objavljen na sajtu.